Documents oficials

A continuació us proposem la lectura d’alguns estudis oficials de referència en l’àmbit del “fracking”.

– Tyndall report on Shale Gas. Informe del Tyndall Centre for Climate Change Research, de la Universitat de Manchester, sobre l’impacte en el medi ambient i en el canvi climàtic de l’explotació del gas d’esquist. Novembre 2011.

– Estudi del Departament de Política Econòmica i Científica del Parlament Europeu sobre l’impacte de l’extracció del gas i del petroli d’esquist en el medi ambient i en la salut humana. Juny 2011.

– Estudi del Departament de Drets del Ciutadà i Afers Constitucionals del Parlament Europeu sobre l’impacte de l’extracció del gas i del petroli d’esquist en el medi ambient i en la salut humana. Octubre 2012.

– Informe del Ministeri de Medi Ambient del govern alemany sobre l’impacte mediambiental de la fractura hidràulica. Versió reduïda traduïda a l’anglès. Novembre 2012.

– Estudi encarregat per la Comissió Europea a la consultora ambiental AEA per identificar els riscos potencials per al medi ambient i la salut humana que sorgeixen de l’explotació d’hidrocarburs que impliquin la fractura hidràulica a Europa. Agost 2012.

Font: 3/24

Documentació aportada al Parlament el 29 de maig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s