Qui som

La Plataforma Aturem el Fracking (PAF) defineix com el seu objectiu principal promoure la prohibició de la tècnica de la fractura hidràulica en tot el territori de Catalunya. A través de debats, simpòsiums i demés actes de comunicació i participació divulgarà l’amenaça que sobre la salut, l’economia agrària, el medi ambient i el paisatge representa el fracking que es projecta emprar per part de les multinacionals promotores en les tasques de perforació del subsòl per a prospeccions i extraccions de petroli i gas.

A banda de la seva oposició a la fractura hidràulica i a les prospeccions d’hidrocarburs, la plataforma difondrà un discurs constructiu en favor de la transició energètica cap a nous models d’eficiència i estalvi energètic, sostenibles amb el desenvolupament econòmic i social i harmònics amb la qualitat de vida i els nous reptes i les oportunitats dels territoris de la Catalunya central. Amb el lema “Millor vius que fòssils” les entitats promotores publicaran un manifest fundacional i obriran una línia de treball que comptarà amb el suport de diverses universitats i experts en la matèria, així com administracions locals i forces polítiques.

La PAF està organitzada en diferents grups de treball:

  • Político-Legal: Treballa buscant les maneres administratives i legals per aconseguir els objectius de la PAF. És responsable de gestionar el contacte amb les administracions, els partits polítics, etc.
  • Comunicació: Gestiona tant la comunicació interna com externa. Per tant, gestionarà el Bloc, Twitter, Facebook i Googlegroups, així com les conferències i relacions amb els mitjans de comunicació. També difondrà la feina de la resta de comissions.
  • Material: Té per objectiu crear el material necessari per portar a terme les accions de la PAF.

MANIFEST FUNDACIONAL DE LA PLATAFORMA ATUREM EL FRACKING (PAF)

3 responses to “Qui som

  1. Retroenllaç: Volen rebentar i enverinar la terra! Aturem-los! « Des de la Mediterrània·

  2. Retroenllaç: Volen rebentar i enverinar la terra! Aturem-los! « Des de la Mediterrània·

  3. Hola, el pròxim dia 16 hi haurà unes Jornades tècniques sobre energia sostenible en el món ramader, potser fora bo de ser-hi presents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s