Assemblea PAF a Riudaura: dissabte 21 a les 10h del matí

Aquest dissabte dia 21 a les 10 del matí, la PAF de Catalunya i les plataformes que les componem ens reunim a Riudaura (la Garrotxa) per enfocar el nou curs de la lluita contra el Fracking.Després de les últimes notícies rebudes des de la Generalitat, la lluita continua més que mai: cal aconseguir una legislació efectiva al nostre País i la derogació de tots els permisos a Catalunya, a més el parlament té en marxa la comissió d’estudi que treballarà durant els propers mesos i on les plataformes hi serem presents (amb els experts que hem proposat i amb les nostres compareixences).

Podeu trobar aquí una valoració de les últimes notícies de la Generalitat sobre el fracking:  Entrevista a Jaume Moya, company de la plataforma per Radio Ua1 Lleida.
Al llarg dels últims mesos hem anat treballant, hem estat al Congrés dels Diputats a Madrid, al Parlament Europeu (on vam conèixer de primera mà els moviments d´altres estats i altres plataformes), i hem organitzat xerrades divulgatives arreu de Catalunya.

La lluita contra el fracking ens ha fet confluir també amb altres plataformes i moviments que veuen necessària una transició del model energètic.

Aquest dissabte tractarem les noves estratègies a seguir d’ara en endavant.

Us hi esperem!!

Més vius i menys fòssils que mai!

panor_mica-riudaura

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s