Secretisme o compromís: aquesta és la qüestió

L’Ajuntament de Riudaura i la Plataforma Riudaura Junts contra el Fracking han denunciat el secretisme amb què el Consell de la Garrotxa s’ha reunit amb els representants d’una petroliera amb seu a Burgos. Tant l’alcalde accidental, Agustí Llop, com la presidenta de la plataforma, Blanca Gómez, han subratllat que, a part, el Consell ha incomplert l’acord verbal al què van arribar, segons el qual les dues parts podrien assistir a les reunions que el Consell fes relacionades amb aquest tema.

El diari de girona 20/06/13 : La Generalitat endureix els tràmits per poder buscar petroli amb «fracking»

Elgarrotxi.cat 20/06/13: Vídeo: Plataforma Riudaura Junts contra el Fracking denuncien la falta de compromís del Consell Comarcal de la Garrotxa

 Teredo Oil també es va reunir fa poc amb el Consell Comarcal del Ripollès. A la reunió posterior del president del consell comarcal amb membres de la PAF, Miquel Rovira va assegurar que ni els alcaldes de la comarca, ni ell mateix estaven disposats a permetre que es prospectin hidrocarburs al Ripollès.  Així mateix, va confirmar a la PAF que la reunió va durar poc més de 15 minuts i que el representant de Teredo Oil va marxar molt descontent. Durant la reunió amb l’empresa, els alcaldes i el mateix president van argumentar que havien signat el Compromís d’Orís, fet que referma la feina feta per la Plataforma i sembla demostrar la coherència dels alcaldes i el consell comarcal del Ripollès en aquest punt, i la consciència del molt que es pot perdre si s’autoritzen les prospeccions.

elRipollès.info 11/06/13:  Cop de porta a Teredo Oil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s