Meteofracking: Torna la inestabilitat després d’uns dies de calma

2013-04-08 mapa

Bon dia!

Avui, 8 d’abril de 2013, tenim un total de 85 municipis  i 8 Consells Comarcals declarats lliures de fracking. Tot i la desaparició dels permisos de prospecció, la inestabilitat no acaba d’anar-se’n del principat. Aquesta baixa pressió atmosfèrica està formant algunes nuvolades arreu del territori que probablement descarreguin sobre el Parlament el pròxim dimecres dia 10. Ja ho diu la dita: a l’abril, aigües mil!  L’arribada el mateix dia d’una proposició de llei adversa al fracking al mateix indret podria portar a unes condicions atmosfèriques excepcionals, amb la formació de cumulunimbus de grans dimensions, més encara  si es ratifica el rebuig a la llei per part de CiU i PP i l’abstenció incomprensible d’ERC.

Sembla ser que tenim inestabilitat per unes setmanes més, i qui sap si per mesos, amb pertorbacions,  xàfecs i ruixats intensos arreu. La tendència per les pròximes setmanes continua igual, amb nous municipis i comarques que es van posicionant sobre el territori com a bolets de primavera. Així mateix, els científics alerten de nous fronts càlids provinents de l’interior cada cop més escalfats degut a l’escalfament global per la crema de combustibles fòssils.

I fins aquí la previsió del fracking. Que tinguin un molt bon dia!

2 responses to “Meteofracking: Torna la inestabilitat després d’uns dies de calma

  1. Jornades “Aturem el Fracking” a Riudaura
    El passat cap de setmana 6 i 7 d’abril, es van dur a terme al poble de Riudaura (Garrotxa) les Jornades “Aturem el Fracking“, organitzades per la Plataforma RiudauraJunts. L’objectiu d’aquestes jornades és atraure al poble el màxim nombre de visitants possible amb una oferta molt completa d’activitats enfocades tant a l’oci com a la conscienciació davant del problema que poden suposar les prospeccions de gas no convencional per les quals s’han atorgat els permisos en els darrers mesos.
    El problema del fracking és més viu que mai i durant aquest dos dies, tots els visitants tindran oportunitat de conèixer de primera mà tant el poble com la seva història de lluita contra les prospeccions en una agenda que també recull activitats més enfocades a l’oci com una botifarrada popular, tallers infantils, diversos concerts i activitats esportives, com classes de pilates, body attack o un partit de bàsquet entre mossos i bombers.

  2. Fracking, abstenció incomprensible d’ERC
    Aquest dimecres dia 10 es presenta una proposició de Llei que presentà ICV-EUiA per la prohibició del fracking Està previst que CiU-PP hi votin en contra i ERC s’abstingui a favor del Fracking, abstenció incomprensible d’ERC.
    La diputada Teresa Jordà (ERC) no apareix a les Jornades de Riudaura. ¡¡Parla molt i no fa res!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s