Dimecres 10 a les 11h tothom al parlament a donar suport a la prohibició al fracking

bcn59

Aquest dimecres dia 10 es presenta una proposició de llei al parlament per prohibir el fracking. Està previst que CiU i PP hi votin en contra i ERC s’abstingui. Cal fer-nos-hi presents per manifestar el nostre rebuig a aquesta tècnica i la necessitat de començar a treballar en un nou model energètic. La oposició arreu del territori és unànime, tant els polítics locals i regionals com la ciutadania. Perquè els representats del poble no ho volen reflectir al Parlament?

 

Seguiu-ho en directe a http://www.canalparlament.cat/

3 responses to “Dimecres 10 a les 11h tothom al parlament a donar suport a la prohibició al fracking

  1. “Fracking”
    Joan Fort Sabaté
    Espanta una mica això de la fractura hidràulica (fracking). Si mireu la tècnica extractiva de gas podreu observar que els danys per a la societat són considerablement més grans que els beneficis que obtenen els explotadors d’aquest mètode tan brusc i que perfora el subsòl. Jo crec que no compensa el risc de patir terratrèmols, com estan patint a Holanda, a la regió de Groningen, o per la contaminació dels aqüífers amb els elements químics que s’utilitzen -que això no ho diuen- ni per l’emissió de gas metà que provoca, que tampoc no ho diuen. Aquell mateix gas metà que expel·leixen les pobres vaques i que ara sembla que tenen tota la culpa de l’efecte hivernacle. Tot queda amb un: s’extreu gas aplicant aigua a pressió contra la pissarra. 
    Ja pots tenir calefacció de gas a casa, que si se t’ensorra per un sisme no et servirà per res. Econòmicament, tampoc no és que els jaciments deixin molts diners allí on s’exploten. Esperem no veure mai, ni al nostre territori ni en cap, parcs farcits de torres de ferro rebentant el planeta.
    http://llierca.wordpress.com/2013/04/09/fracking-2/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s