Els alcaldes del Solsonès aproven la moció de rebuig a la utilització del fracking al Solsonès

NacióSolsona. L’ajuntament d’Odén acollí la sessió ordinària del Consell d’Alcaldes del Solsonès

alcaldes

  El passat divendres 8 de març se celebrà sessió ordinària del Consell d’Alcaldes del Solsonès a l’Ajuntament d’Odén. Després de l’aprovació de l’acta de la sessió anterior, s’informà a tots els presents dels assumptes a tractar en el proper Ple del Consell Comarcal del Solsonès que se celebrarà el proper divendres 15 de març i que són d’interès per als municipis de la comarca.
D’entre els punts que es tractaran en el Ple destaca l’informe sobre l’ ordenança reguladora del preu públic per a la venda del llibre “Relats amb tracte” i l’informe sobre les bases de subvencions del Consell Comarcal del Solsonès de l’exercici 2013. També es tractà l’informació sobre la sol·licitud d’inclusió d’actuacions a la convocatòria del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya 2013-2016 , i l’aprovació de la moció sobre la millora de la liquiditat dels ajuntaments catalans i dels Consells Comarcals.
Finalment s’aprovà la moció de rebuig a la utilització de la tècnica de la fracturació hidràulica (fracking), per la investigació i extracció d’hidrocarburs a la comarca del Solsonès.
El Consell d’Alcaldes, celebrat aquest mes de març al municipi d’Odén, és  itinerant pels diferents ajuntaments del Solsonès, complint així el compromís que el President del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà, adquirí a inici de legislatura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s