Es crea el Grup de Geòlegs per la Sostenibilitat

geolegs

Dins del Col·legi de Geòlegs de Catalunya s’està formant el Grup de Geòlegs per la Sostenibilitat. Amb l’objectiu de promoure un ús sostenible dels recursos geològics de Catalunya i, en la mesura que sigui possible, fer-ho extensiu més enllà del territori català, COLGEOCAT proposa la creació d’una nova comissió de treball.

L’objectiu d’aquest comissió serà estudiardebatre i treballar cap a una nova forma d’entendre i adaptar-se al territori, perfilant els límits geològics, ecològics i socials que són del tot infranquejables.

Els professionals de la geologia hi tenen molt a dir en la proposta de nous valors i comportaments que alimentin i convergeixin amb aquesta nova cultura del territori, en favor de la sostenibilitat i treballant cap a noves propostes proactives.

Si estàs interessat en formar part del nou grup de treball de COLGEOCAT, només cal que ens facis arribar un correu electrònic a info@colgeocat.org, indicant el teu nom i cognoms i número de col·legiat, abans del proper 22 de febrer. Posteriorment us informarem de la data de la primera reunió.

Font: Colgeocat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s