Yoko Ono i 200 artistes lluiten contra el fracking

120829Yoko-AAF-BenC7550

El 17 de gener, un grup de membres de l’associació Artists Against Fracking, com Yoko Ono, Sean Lennon, l’actriu Susan Sarandon, el pacifista Arun Gandhi i el cineasta Josh Fox, van visitar, acompanyats d’activistes i periodistes, els indrets on es fan prospeccions i extraccions de gas natural amb el controvertit sistema del fracking a l’estat nord-americà de Pennsylvània. La visita s’ha resumit ara en un vídeo de set minuts, on es mostren els efectes negatius d’aquesta pràctica en el medi i les comunitats que viuen prop de les zones d’extracció.

Artists Against Fracking es va posar en marxa l’agost del 2012, quan Yoko Ono i Sean Lennon van començar a mobilitzar-se contra els plans del governador de l’estat de Nova York, Andrew Cuomo, de legalitzar el fracking en aquest territori.

Des d’aleshores, a l’entitat s’han sumat dos-cents artistes, com ara Alec Baldwin, Beastie Boys, Beck, Lady Gaga, Paul McCartney, Richard Gere, Ringo Starr, Roberto De Niro, Rufus Wainwright, Salman Rushdie, Tom Waits i Wilco.

Yoko Ono and Artists Against Fracking Find Out What Fracking Has Done to Pennsylvania from JFOX on Vimeo.

Font: Vilaweb

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s